Ana Kersnik Žvab

Predsednica Kluba Devayani je Ana Kersnik Žvab (Miss Yoga 2012, srebrna na Yogalimpics 2018, Evropska prvakinja v jogi 2018), znana tudi kot Devayani ali Yogalishes Mami. Ana je mednarodno priznana jogistka, blogerka, pisateljica in model. Svoje tečaje, delavnice in vadbe izvaja v Sloveniji in tujini. Njena knjižna dela so bila mednarodno nagrajena in so že dostopna tudi v tujih jezikih. Ana je najmlajša predstavnica svetovne organizacije za jogo.

Veliko parov se sreča s težavami pri zanositvi. In na žalost nekaterim kljub vsem poskusom ne uspe. Jogijski priročnik in vadba nista namenjeni zbujanju lažnih upov, a sta ustvarjena za pare, ki si želijo imeti otroka ter so za to pripravljeni preizkusiti jogijske tehnike, ki izboljšujejo plodnost.

Ana Kersnik Žvab je tudi prva in edina Slovenka, ki je postala del tega prvenstva ter pristala na naslovnici svetovno priznane revije Yoga Magazine, ki izhaja po svetu, sedež pa imajo v Ameriki. Ana je na jogijski olimpijskih že zasedla drugo mesto ter bila Evropska prvakinja leta 2017 in je optimistična glede letošnjega nastopa na svetovnem prvenstvu.