Prepričanje, da so lahko le ženske, ki imajo dolge lase, seksi in ženstvene, je zmotno! Številnim moškim so namreč zelo seksi ženske s kratko frizuro, ki jo znajo nositi s stilom.

Verjetno si večina od nas vsak večer ličila odstranjuje s pomočjo bombažnih vatk. So izjemno uporabne, učinkovite in poceni. Toda na žalost so škodljive za okolje. Ste kdaj pomislile, koliko takih vatk dejansko uporabite v enem letu? Zagotovo več kot 1000. A obstaja alternativa. Skrajni čas, da zamenjamo bombažne vatke za čistilne krpice za večkratno uporabo, ki so veliko prijaznejše tako do kože kot do okolja.

Če želite lepo in čisto kožo obraza, ne pretiravajte s (pre)dragimi tretmaji in negovalnimi pripomočki, grobimi pilingi in maskami. No, nič nimamo proti čudovitim produktom in negi, vendarle pa lahko z vodičem v nadaljevanju v nekaj korakih dosežemo prav tako občudovanja vredne rezultate. In to kar doma, v zasebnosti svoje kopalnice.

Vreme 08.12.

pretežno jasno
4 | 6 oblačno dež
Pon 09.12
1 | 8 pretežno jasno
Tor 10.12
-3 | 3 jasno
Sre 11.12
-3 | 1 oblačno sneženje
Čet 12.12
Ponoči bo na zahodu začelo rahlo deževati, na vzhodu bo vetrovno. Jutri bodo padavine zajele vso državo, meja sneženja se bo spustila pod 1000 m.