Si tudi ti ena izmed tistih žensk, ki vsak mesec trpi zaradi menstrualnih migren? Preberi, kako lahko odpraviš ta neznosen glavobol.

Zanesljiva metoda hujšanja, za katero ne potrebujete niti veliko denarja, niti vam ni treba v telovadnico.

Svojemu organizmu lahko pomagaš pri tem, da se znebi strupov, tudi s temle zelenim smoothiejem.

Sojin napitek ni le dober nadomestek mleka za tiste, ki imajo laktozno intoleranco. Odkrili so, da varuje tudi zdravje jeter.

V krtačah za lase se tekom uporabe nabira ogromno nesnage. Krtače so lahko prava valilnica bakterij, ki jih z vsakokratno uporabo prenašamo nazaj na svoje lase in lasišče, zato je skrajni čas, da začnete svoje krtače redno in temeljito čistiti. Za vas imamo zelo uporaben nasvet kako.

Po tem, ko je 34-letna Laura Lewis umrla zaradi hudega napada astme je njen mož Peter DeMarco na facebooku objavil ganljivo pismo o tem, kako zelo jo je ljubil. Zahvalil se je tudi vsem, ki so jima stali ob strani, tudi osebju bolnišnce, kjer je preživela zadnjih sedem dni svojega življenja. 

V prazničnih dneh bo tale trik za odstanjevanje madežev od vina prišel še kako prav!

O modnem slogu Parižank vsemo že skoraj vse – že desetletja so njihove enostavne, a vedno elegantne in šik kombinacije navdih za oblačenje ženskam po vsem svetu. A njihov slog notranje opreme in opremljanja je enako zanimiv!

Pogosto pravijo, da je nujnost mati iznajdljivosti, in v zgodovini, preden sta bila elektrika in sodobna razsvetljava nekaj nepogrešljivega, so ogledala služila za osvetljevanje in ustvarjanje vtisa večjega prostora.