Dogodki za samske

Nina Slapnik, kot direktorica in organizatorica priljubljenih Dogodkov za Samske, ponosno pove, da se je preko njenih dogodkov spoznalo že več kot 10.000 ljudi. Lepo, kaj ne?

Opazujem ljudi in njihove odnose, partnerstva in različne zveze. Ljudje smo res zanimivi v svojih prepričanjih in načinih grajenja medsebojnih odnosov. Zelo pogosto je v zvezah opaziti dva pojava, vsakega od njiju pa igra eden izmed partnerjev. Kadar eden ponižuje, drugi sabotira samega sebe. Oboje je v resnici znak nemoči in neobvladovanja sebe, situacije, partnerstva in življenja. Nato se ljudje sprašujejo, zakaj ljubezen tako boli, zakaj so v odnosih nesrečni in zakaj se razhajajo. Marsikdaj se razlog skriva ravno v teh dveh pojavih.

V rubriki Psihologija osebnosti vas ves čas učimo in nagovarjamo, da pogledate vase, osebno rastete, se razvijate in postajate vedno boljša verzija samega sebe. Tudi svetovni trendi narekujejo čim bolj poglobljeno osebno rast, saj je zares prišel čas, da predelamo svoje lekcije. Če plujete s tokom sprememb, rasti in napredka, se morda kdaj tudi vprašate, kako veste, da ste predelali lekcijo. 

Vsi jih poznamo – frajerje, na katere pada večina žensk. Vedno imajo v rokavu nekaj pravih šal, nekaj pravih sladkih besed in dobro vedo, kako se morajo obnašati, da bodo ulovili skoraj vsako žensko. Kaj pa se v resnici skriva za njihovim lovskim pristopom?