Lidija Muršek

Če imate težave v ljubezni, vas s pomočjo kanaliziranja pripeljem do rešitev. S transformacijo lahko prekinemo boleče izkušnje in ponavljajoče vzorce ter se približamo iskreni ljubezni.

Ženska je najbolj seksi takrat, ko zaupa življenju, se počuti samozavestno in je umirjena. Le takrat izžareva svoje zapeljive ženske vibracije, na katere se moški tako lepijo.

Srečala si moškega ob katerem se ti šibijo kolena, veseliš se vsakega trenutka, ko te pokliče ali te povabi na večerjo. Ko si v njegovi družbi kar drhtiš in se počutiš kot v nebesih. Všeč ti je popolnoma vse na njem in želja, da bi bil za vedno tvoj, se veča iz dneva v dan. Ampak…

Največ težav v odnosih nastane ravno zaradi tega, ker ljudje nismo v svojih naravnih vlogah.  Ko se ženske obnašajo po moško in moški po žensko. Kako naj bo ženska ženska, če ima ob sebi »otroka«, za katerega mora skrbeti, ga usmerjati in vzgajati? Ali res moški niso po 18. letu dovolj zreli, da bi lahko prevzeli vlogo tapravega dedca? Ali resnično potrebujejo nenehno usmerjanje in dodatno mamo?