Ana Kolenc

Sem sr(e)čna energijska terapevtka in urednica spletne platforme Anacordum.si.

Verjamem, da si uspešno prekrmaril/a skozi začetek novembra in si se že prepustil/a jeseni, da te prevzame. November je tu in z njim nove priložnosti in dnevi čudovitih jesenskih barv. Prav pogrejejo dušo in srce, ko jih takole opazujem, ko se sprehajam po gozdu. Ni kaj, lep čas je to. V tem mesecu so še vedno v ospredju naši odnosi. Posveti jim več časa.

O hrani je vsak dan veliko napisanega. Kaj je prav jesti, kaj ni prav jesti? Je tisto, kar pojemo zdravilno ali je “mrtvilo”? Iščemo vedno nove načine, kako bi z eno tabletko razrešili naš celoten sistem prehranjevanja.

Si se že kdaj vprašal/a, kakšno bi bilo tvoje življenje, če bi lahko vplival/a na čas? Verjamem, da se ti nemalokrat zdi, da čas potuje tako hitro, da mu skoraj ni mogoče več slediti. Vse na našem planetu se spreminja in se giba vedno hitreje. To občutimo vsi; to ni le občutek, ampak je dejstvo, ki je fizikalno izmerljivo. Življenje danes teče hitreje, Mater Zemlja se spreminja hitreje, kot smo se pripravljeni spreminjati večina Zemljanov. In tako nas prehiteva čas.