Preden vam zaupam kaj in kako, vas moram opozorit, da razne kreme, masaže, limfne drenaže itd. ne bodo poskrbele za želen dolgoročni rezultat. Če bi bilo temu tako, verjetno ne bi bilo dekleta, ki bi se borilo s celulitom. Kaj pa je lažjega, kot nanesti neko kremo na problematično mesto in problem je rešen … na žalost težave tako ne boste rešili.

Ljudje že od nekdaj radi izvajamo različne športne aktivnosti v skupini. Moderen način, tj. izjemno hiter in neusmiljen tempo, današnjega življenja nam vse te vadbene timske užitke življenja izpodkopava oz. oddaljuje (težko je zbrati ekipo ljudi za nogomet, partnerja za košarko ali odbojko v točno tistem terminu, ki ga imamo na razpolago). Zato je fenomen vodenih vadb v skupini svetovno v strmem porastu in kot takšen se bo zagotovo iz leta v leto še stopnjeval, nadgrajeval. Najrazličnejše vadbene zvrsti se iz sezone v sezono izboljšujejo, nadgrajujejo, prenavljajo, osvežujejo.

Vreme 03.05.

delno oblačno plohe
8 | 16 pretežno oblačno plohe
Sre 04.05
8 | 19 delno oblačno plohe
Čet 05.05
8 | 21 delno oblačno plohe
Pet 06.05
9 | 21 delno oblačno plohe
Sob 07.05
Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastale bodo krajevne plohe. Ponekod bo še pihal veter severnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 22 stopinj C, na Goriškem lahko tudi kakšno stopinjo več.