December je mesec, ki ima v osebnem in poslovnem življenju ljudi prav poseben status. Je mesec praznovanj in tisto obdobje v letu, ko je treba izbrati vsaj eno ‘popolno darilo’. Špas teater ga je občinstvu predstavil v obliki posebne ponudbe sedmih najboljših komedij ta hip v Sloveniji, kot gre soditi po rekordnem številu razpisanih predstav v gledaliških dvoranah širom po Sloveniji in tudi po zelo pozitivnih odzivih občinstva ter medijev.

Z veseljem vam predstavljamo našo novo rubriko Modni profil, v kateri led prebijamo z vedno nasmejano voditeljico, igralko, manekenko in modno navdušenko Ulo Furlan. Pa poglejmo, kako simpatični lepotički uspe vedno izgledati kot iz škatlice …

Iris Mulej, ki v kratkem pričakuje svojo prvorojenko, so prijateljice minuli vikend pripravile baby shower, na katerem so preverile tudi, kako se znajde v vlogi, ki jo čaka. Videti je, da je Iris več kot pripravljena na prihod svoje male princeske, ki jo bo poimenovala Isabella.

Vreme 21.01.

pretežno jasno
-10 | -1 delno oblačno
Ned 22.01
-11 | 1 delno oblačno
Pon 23.01
-9 | -1 delno oblačno
Tor 24.01
-8 | 2 pretežno oblačno
Sre 25.01
Danes bo pretežno jasno, ponekod na Kočevskem in v Beli krajini pa bo zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah megleno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do okoli 8 stopinj C.